Mobile menu
Marijan Budimir: Odličan je osjećaj biti ovdje i na velikoj sceni promovirati svoj klub

Marijan Budimir: Odličan je osjećaj biti ovdje i na velikoj sceni promovirati svoj klub

 
20/4/2023 - 22:35 sati
Akademija
Foto: Robert Matić, Miro Gabela / hajduk.hr
Službeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u NyonuSlužbeni trening juniora u Nyonu
Službeni trening juniora u Nyonu

Odradili su mladi hajdukovci danas u Nyonu, u sportskom centru Colovray posljednji trening uoči susreta polufinala UEFA Youth League protiv talijanskog Milana. Okupio se danas u Švicarskoj i veliki broj predstavnika medija iz Hrvatske, kažu domaćini iz UEFA-e najveći do sada koji prate jedan klub u Ligi prvaka mladih.

Raspoloženje među igračima je fantastično, svi jedva čekaju početak sutrašnjeg ogleda uz podršku velikog broja Hajdukovih navijača koji se očekuju na stadionu Servettea. Posjetili su hajdukovce i navijači danas na treningu i dali tićima maksimalnu podršku u sutrašnjem ogledu s talijanskim predstavnikom.

- Osjećaj je odličan. Došli smo na Final Four. Velika scena za sve igrače, za klub. Hajduk je došao u polufinale europskog natjecanja nakon dugo godina. Mislim da je ovo prava promocija igrača, trenera, kluba i hrvatskog nogometa. Milan je veliki klub, ali pobjeđivali smo mi ove godine takve momčadi. Nadam se da ćemo biti pravi, da će igrači biti inspirirani, da ćemo imati malo sreće i proći dalje - poručio je među ostalim trener juniora Bijelih Marijan Budimir u posljednjem obraćanju uoči velikog ogleda koji ih očekuje na stadionu u Ženevi. Izjavu pogledajte OVDJE .

Hajdukova foto i video služba danas je tijekom dana zabilježila mnogo zanimljivih trenutaka s puta iz Splita u Ženevu, ali i iz same ''prijestolnice mira'' kako zovu ovaj poznati švicarski grad.

20/4/2023 - 22:35 sati
Akademija
Foto: Robert Matić, Miro Gabela / hajduk.hr