Mobile menu
Mariborsko Pohorje od 2007. Hajdukov drugi ljetni dom

Mariborsko Pohorje od 2007. Hajdukov drugi ljetni dom

 
17/7/2018 - 16:56 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."

Ljubazni Miran Ferk i njegova tvrtka Playgreen iz Maribora domaćini su i aktualnih ljetnih priprema, treninga i prijateljskih utakmica Hajduka u Sloveniji. Po tradiciji već, od 2007. godine, Bijeli, uz tek rijetku iznimku, za pripremu nove sezone koriste sve brojne sportske i smještajne resurse koje im na raspolaganju stave domaćini na Pohorju.

Ove su sezone hajdukovci za svoje pripreme izabrali teren broj 1 u sportskom centru na Pohorju, kojega tijekom 17 dana boravka koriste samo trener Željko Kopić i njegovi igrači. Jedan je to od četiri izvrsna travnjaka koji je u sastavu spomenutog “Football resorta” na Pohorju, a koji će od početka rujna ove godine u svojem sastavu imati i hotel Arenu, u samoj ciljnoj areni popularne Zlatne lisice, hotel i apartmane Bolfenk te hotel i apartmane Videc na Pohorju.

Priznaju i domaćini kako je Hajduk svojim dolascima već učinio puno za popularizaciju Maribora u Splitu, Dalmaciji ali i cijeloj Hrvatskoj pa i šire, a tim bi povodom, kako čujemo, i Grad Maribor trebao krajem rujna ove godine baš u Splitu održati jednu svoju promotivnu akciju.

Iza hajdukovaca su dva tjedna priprema u Sloveniji, povratak u Split planiran je u petak.

17/7/2018 - 16:56 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr