Mobile menu
Marco Fossati novi je igrač Hajduka!

Marco Fossati novi je igrač Hajduka!

 
11/2/2021 - 16:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Marco Fossati novi je igrač HajdukaMarco Fossati novi je igrač HajdukaMarco Fossati novi je igrač HajdukaMarco Fossati novi je igrač HajdukaMarco Fossati novi je igrač HajdukaMarco Fossati novi je igrač HajdukaMarco Fossati novi je igrač HajdukaMarco Fossati novi je igrač HajdukaMarco Fossati novi je igrač HajdukaMarco Fossati novi je igrač Hajduka
Marco Fossati novi je igrač Hajduka

Marco Fossati novi je igrač Hajduka, 28-godišnji veznjak danas je potpisao ugovor s Bijelima, a dolazi iz talijanske Monze na posudbu do 30. lipnja 2021. godine. Fossati je izabrao dres s brojem 4. 

Novi veznjak Bijelih rođen je 10. listopada 1992. godine u Monzi, u mlađim kategorijama igrao je za Inter i Milan te je bio redoviti član mlađih uzrasnih kategorija reprezentacije Italije. U seniorskoj karijeri nastupao je za Latinu, Ascoli, Bari, Perugiu, Cagliari, Veronu i Monzu. 

- Marco je igrač koji posjeduje kvalitete koje će nam sigurno koristiti u ovom trenutku, a jedan od glavnih ciljeva je da nam pomogne razvoju naših mladih veznih igrača. Svojim iskustvom, mirnoćom i liderskim osobinama će pojačati konkurenciju te donijeti dimenziju više našoj momčadi - opisao nam je novog veznjaka Bijelih sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

- Igrajući u Italiji skupio sam dosta iskustva i svakako ću pokušati pomoći Hajduku i mladim igračima koji ovdje ima mnog. Već sam razgovarao s trenerom, čuo sam što on traži i očekuje od mene, sretan sam što ćemo surađivati. Sviđa mi se njegova nogometna filozofija i način na koji razmišlja o nogometu. Došao sam u Hajduk jer mislim da zajedno možemo napraviti dobar posao ovdje. Čuo sam se i sa Stefanom Simićem koji mi je rekao sve najbolje o Klubu. Dolazim spreman, u Monzi sam redovito trenirao kao i čitava momčad, osjećam se dobro i jedva čekam istrčati na teren - istaknuo je Marco nakon potpisa ugovora s Bijelima. 

Marco, želimo ti puno sreće i uspjeha u bijelom dresu!

11/2/2021 - 16:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr