Mobile menu
Maloča i Kiš novi članovi DPH Zagreb

Maloča i Kiš novi članovi DPH Zagreb

 
7/10/2013 - 15:35 sati
Prva momčad
Foto: DPH Zagreb
Sve vezano za Društva prijatelja Hajduka možete pronaći ovdje
Maloča i Kiš novi članovi DPH ZagrebMaloča i Kiš novi članovi DPH ZagrebMaloča i Kiš novi članovi DPH ZagrebMaloča i Kiš novi članovi DPH ZagrebMaloča i Kiš novi članovi DPH Zagreb
Maloča i Kiš novi članovi DPH Zagreb

U samo predvečerje prošlotjednog uspješnog dvoboja protiv Kustošije (1:5), Društvo prijatelja Hajduka Zagreb učlanilo je Marija Maloču i Tomislava Kiša, Zagrepčane u redovima HNK Hajduk. Učlanili su ih dopredsjednik Danko Radaljac i tajnik Mate Kukavica a prisutno je bilo i još nekoliko članova DPH.

Kapetan Maloča poznat je po svojoj spremnosti da sudjeluje u akcijama koje dodatno promoviraju Hajduk, a Tomislav Kiš također se rado učlanio u zagrebačku podružnicu DPH. Čelništvo i članovi te udruge družili su se, osim s Maločom i Kišom, i sa stožerom prve momčadi, te su im poželjeli sreću u utakmici s Kustošijom. 

U srdačnom razgovoru hajdukovci su izrazili zadovoljstvo organiziranjem simpatizerske baze u Zagrebu, a članovi DPH su čestitali na dosadašnjim uspjesima i rezultatima koji su iznad očekivanja mnogih prije početka sezone.

DPH Zagreb

7/10/2013 - 15:35 sati
Prva momčad
Foto: DPH Zagreb