Mobile menu
Maksimalnim učinkom zaključena serija pripremnih utakmica u Turskoj

Maksimalnim učinkom zaključena serija pripremnih utakmica u Turskoj

 
28/1/2018 - 18:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."

Pobjedom protiv slovačkog Trenčina (4:2) Hajduk je s maksimalnim učinkom zaključio seriju prijateljskih utakmica na pripremama u Turskoj. Hajdukovci su u tri utakmice ostvarili sve tri pobjede. Najprije su u prvom ogledu svladali Zurich (4:1), potom Lech Poznan (1:0) te na koncu slovačku momčad.

Trener Željko Kopić je, nakon dva odigrana susreta u dva dana, danas svojim igračima dao slobodan dan prije završnih treninga u Beleku. Do povratka u Split Bijeli će trenirati još četiri puta.

U petak i subotu (2. i 3. veljače) Kopićevi igrači će nastupiti na Memorijalnom turniru Andrija Anković u Gabeli gdje će imati posljednje provjere prije početka natjecateljskog dijela sezone koji je zakazan 11. veljače prvenstvenim susretom protiv Cibalije u Vinkovcima.

Zadovoljan prikazanim u dosadašnjem dijelu priprema je i Hajdukov trener koji je pohvalio igrače za rad tijekom sva tri tjedna, unatoč mentalnom i fizičkom umoru u pojedinim trenucima. No, momčadski duh među igračima je prisutan od prvog dana okupljanja, sve s ciljem napretka i poboljšanja kako bi se u potpunosti spremno dočekalo nastavak sezone.

Danas je prema Splitu otputovao stoper Petar Bosančić i tamo će do povratka momčadi odraditi završni dio rehabilitacije prije nastavka zadnjeg dijela priprema na Poljudu.

28/1/2018 - 18:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr