Mobile menu
Ma kakav Rim?! Razmišljamo o Karlovcu!

Ma kakav Rim?! Razmišljamo o Karlovcu!

 
15/4/2011 - 08:18 sati
Prva momčad

O boravku u Rimu ovog tjedna pred utakmicu protiv Karlovca nije želio govoriti trener Goran Vučević.

- To nije tema za ovaj trenutak, moramo se posvetiti predstojećim obvezama. Logično je da je nakon loših rezultata situacija negativna, svjesni smo svega, ali razmišljamo samo o Karlovcu. Stavio bih sa strane moj odlazak u Rim, jer jedino o čemu razmišljam u ovom trenutku je subotnja utakmica - istaknuo je trener Bijelih.

- Rješenje se zna. Ostaje nam raditi, u radu je spas. Moramo šutjeti i trenirati, svaka pobjeda će nam osigurati dodatan mir. Jedino će nam pobjede donijeti sigurnost, kvalitetu imamo... Odgovorno tvrdim da ova momčad može bolje i više!

Za dvoboj protiv Karlovca konkurirati neće ozlijeđeni Mirko Oremuš, vraća se Anas Sharbini...
- Istina, Anas ne pruža ono što se od njega očekuje, što on može i zna, jer odgovorno tvrdim da je naš najbolji igrač! - naglasio je Vučević osvrnuvši se i na navodne nesuglasice na relaciji trener - igrači.

- Nažalost, potencirano je u dijelu javnosti nešto što nije točno. Otvoreni smo jedni prema drugima, razgovaramo, one moje kritike su bile upućene isključivo zbog loših igara. Ali o svemu tome pričamo otvoreno, svi su u mogućnosti iznijeti svoja mišljenja. Neke su stvari u dijelu javnosti otišle predaleko, u potpuno pogrešnom smjeru...

15/4/2011 - 08:18 sati
Prva momčad