Mobile menu
Lumbardh Dellova produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2025. godine

Lumbardh Dellova produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2025. godine

 
13/7/2021 - 15:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Lumbardh Dellova produžio ugovor s HajdukomLumbardh Dellova produžio ugovor s HajdukomLumbardh Dellova produžio ugovor s Hajdukom
Lumbardh Dellova produžio ugovor s Hajdukom

Lumbardh Dellova produžio je danas ugovor s Hajdukom do ljeta 2025. godine. Dvadesetdvogodišnji branič na Poljud je stigao u rujnu 2018. godine te je od tada nastupao za juniore i nekadašnju drugu momčad, a prošlu sezonu proveo je na posudbi u Prištini gdje je osvojio naslov prvaka.

Po završetku posudbe na Kosovu vratio se u Hajduk te je priključen pripremama prve momčadi. Dellova će nositi dres s brojem 16.

- Lumbardh je igrač kojeg je Odjel skautinga prepoznao i preporučio prije nekoliko godina nakon što je igrao u svom klubu Liria Prizren. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Prištini gdje je bio standardan prvotimac, igrao je na vrlo visokom nivou te je na koncu izabran u momčad sezone. Može pokriti više pozicija u obrani, sposoban je igrati u različitim taktičkim sustavima i praktički je podjednako kvalitetan na pozicijama stopera i desnog beka, a na vrlo dobrom nivou može odigrati i na poziciji zadnjeg veznog - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius

- Jako sam sretan što sam opet u Hajduku, dat ću sve od sebe da se nametnem treneru, odnosno da Klub dobije najviše od mene. U posljednjoj sezoni bio sam prvak u Prištini, a nadam se da ću to zadovoljstvo barem jednom osjetiti i s Hajdukom. Protekla sezona bila je zaista veliko iskustvo za mene, igrao sam sve utakmice na mjestu stopera, ali znam da mogu odigrati jako dobro i na mjestu desnog beka. Što god trener bude tražio od mene ja ću ispoštovati, još mi treba malo vremena za adaptaciju, ali spreman sam za nove izazove koji stoje ispred mene - istaknuo je Dellova. 

Lumbardh, čestitamo ti i želimo ti puno sreće i uspjeha u bijelom dresu. 

13/7/2021 - 15:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr