Mobile menu
Luka Škaričić potpisao s Bijelima do ljeta 2024. godine

Luka Škaričić potpisao s Bijelima do ljeta 2024. godine

 
12/9/2020 - 18:22 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr

Osamnaestogodišnji stoper Luka Škaričić danas je stavio potpis na profesionalni ugovor koji ga veže za Hajduk do ljeta 2024. godine. 

Luka je jedan od najtalentiranijih igrača proizašlih iz Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna" na stoperskoj poziciji, bio je jedan od ključnih članova juniorske momčadi koja je u prošloj sezoni osvojila prvo mjesto u Prvoj HNL, a trenutno nastupa za Hajdukovu drugu momčad. Redoviti je član U-19 reprezentacije Hrvatske. 

- Neopisivo sam sretan i zadovoljan zbog potpisa ugovora s klubom za koji sam toliko emotivno vezan. Već deset godina sam na Poljudu, tu sam praktički napravio prve prave nogometne korake i cijeli svoj život sanjao sam o ovom trenutku i mogućnosti da jednog dana zaigram pred punim Poljudom. Vjerujem da će i to brzo doći, a do tada ću su truditi svojim radom i zalaganjem zaslužiti tu priliku - nije krio sreću mladi Škaričić nakon potpisa ugovora. 

Luki želimo puno sreće i dobrih nastupa u Hajdukovom dresu, a potpisivanje ugovora s mladim igračima iz Akademije nastavak je orijentacije Kluba na igrače koji predstavljaju budućnost Hajduka.



12/9/2020 - 18:22 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr