Mobile menu
Luka Goreta primio poklone za jednu od najboljih čestitki za Hajdukov rođendan

Luka Goreta primio poklone za jednu od najboljih čestitki za Hajdukov rođendan

 
22/2/2019 - 08:00 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr

Student Luka Goreta, koji je za Hajdukov rođendan napisao pjesmu "Bože čuvaj bilu boju", danas je na Poljudu iz ruku Hajdukove voditeljice marketinga Julije Hrstić primio poklone koje je Klub pripremio za troje navijača koji su osmislili najkreativnije čestitke. 

Andrija Berend i Danica Kovačević koji su osmislili preostale dvije čestitke nisu bili u mogućnosti doći na Poljud pa će svoje poklone dobiti poštom ili će ih naknadno preuzeti. 

Lukin trud treba posebno pohvaliti, a on ističe kako je najveći motiv za ovu pjesmu ljubav njegovih prijatelja prema Hajduku.

- Stihovi su nastali još prošle godine u vrijeme Hajdukova rođendana. Posebno zahvaljujem ljudima bez kojih ova pjesma ne bi bila uglazbljena. To su Nenad Ninčević iŽarko Sirišćević kao autori glazbe. Žarko Siriščević ujedno potpisuje i aranžman, a izvođač je Teo Brajčić. Stihove pjesme "Bože čuvaj bilu boju" posvetio sam prije svega svojim prijateljicama i prijateljima, istinskim i vjernim hajdukovcima, ali  i svim ostalim Hajdukovim navijčima, prijateljima i  ljubiteljima Hajduka. Ova pjesma moj je poklon svima njima i nadam se da će ju publika prihvatiti - kazao nam je ovom prilikom Luka Goreta. 

Pjesma će prvu javnu izvedbu doživjeti uoči utakmice Hajduk - Gorica. 

22/2/2019 - 08:00 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr