Mobile menu
Luka, dobrodošao!

Luka, dobrodošao!

 
30/1/2019 - 19:34 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!
Luka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na posluLuka Bučević prvi dan na poslu
Luka Bučević prvi dan na poslu

Luki Bučeviću danas se ispunio najveći san, jedan od najvećih navijača Hajduka, 19-godišnjak sa sindromom Down, konačno je i službeno postao dio naše obitelji kao punopravni zaposlenik Kluba.

Sreću na njegovom licu zbog prvog radnog dana u svom najdražem klubu teško je opisati. Svi su Luku srdačno dočekali, a on je još srdačnije pozdravljao sve koje je sreo na putu, od zaposlenika, trenera, pa do djece u Otvorenoj školi koja su ga dočekala u počasnom špaliru. 

Upravo u Otvorenoj školi Luka će provoditi najveći dio svog radnog vremena, a po želji i potrebi pomagat će u Fan Shopu. 

- Luka će biti na usluzi treneru i igračima za sve što treba, pokušat ćemo ga uključiti u što više aktivnosti, a kao što možete vidjeti, za početak mu sjajno ide. Već se sprijateljio s djecom koja su ga odmah prihvatila. Drago mi je i zbog njih jer već od malih nogu moraju učiti kako postoje djeca i ljudi s posebnim potrebama i da su oni sastavni dio našeg društva, ravnopravni svima nama - naglasio je voditelj Hajdukove Otvorene škole Ante Rađa

Presretan je bio i Lukin otac Davor Bučević koji je otpratio svog sina na prvi radni zadatak. 

- O Lukinom oduševljenju ne trebam ni govoriti, njemu je Hajduk sve, o Hajduku priča po cijele dana, od kad je čuo da će ga početi raditi ovdje njegovo ushićenje ne prestaje. Danas je tri sata ranije obukao Hajdukovu opremu i jedva je čekao da krenemo - kazao je Lukin otac.

Luka nije bio od velikih riječi, prionuo je odmah poslu, samo je u prolazu dobacio: - Super mi je, ja sam najsretniji čovjek na svijetu. 

Luka, dobro nam došao i želimo ti puno sreće i uspjeha na novom radnom mjestu!

30/1/2019 - 19:34 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr