Mobile menu
Lokomotivi remi najmanje izgledan...

Lokomotivi remi najmanje izgledan...

 
19/3/2010 - 12:59 sati
Prva momčad

Samo jedan jedini remi u 20 odigranih kola Prve HNL ostvarili su nogometaši Lokomotive. Uvjerljivo najmanje uspoređujući ih s preostalih 15 klubova! Dogodilo im se to još u rujnu kad su sa Šibenikom kod kuće odigrali bez golova. Od tada, Lokomotiva ili pobjeđuje ili gubi. Slavila je do sada 10 puta, poražena jednom manje.

U ovom trenutku su u uzlaznoj seriji koja je prekinuta u prošlom kolu. Baš kao i Hajdukova. Lokomotiva je imala četiri uzastopne pobjede, Hajduk pet. Zagrepčani su poraženi od Cibalije (iz penala, 1:0), Hajduk prosuo bodove u 88. minuti kontra Rijeke koja se radovala remiju.

Sve to su naznake vrlo zanimljive utakmice koja će se odigrati u subotu od 15 sati u Maksimiru. Neki će reći, dobra predigra srijedi i kup-derbiju s Dinamom. Trener Stanko Poklepović neće se složiti. Kaže kako u ovom trenutku razmišlja samo o bodovima protiv Lokomotive. Uz kvalitetnu igru, jasno, koja bi ga zadovoljila.

U prvoj utakmici ove sezone, podsjetimo, Hajduk je slavio nad Lokomotivom. Bilo je 1:0 na Poljudu. A gol je Senijad Ibričić zabio iz - penala.

A.B.

19/3/2010 - 12:59 sati
Prva momčad