Mobile menu
Lokomotiva kao novi početak

Lokomotiva kao novi početak

 
29/8/2009 - 09:46 sati
Prva momčad

Premijeru pred splitskom publikom večeras će imati trener Edoardo Reja, te braća Anas i Ahmad Sharbini, a gostovanje Lokomotive Splićani će pokušati pretvoriti u prvu pobjedu ove sezone u Prvoj HNL.

Nakon pet odigranih kola Lokomotiva se nalazi na 11. mjestu, sa šest osvojenih bodova. Tri poraza zaredali su u prva tri kola, poslije čega su dvaput slavili. Nakon poraza od Rijeke (6:0) Lokomotiva je poražena od Istre 1961 s 3:1, potom od Varteksa s 2:1, nakon čega je pobjede ostvarila kontra Zagreba, bilo je 2:4, te Cibalije koju su u posljednjem kolu porazili s 2:0. Od osam zgoditaka koliko su ih Zagrepčani postigli, čak za pet je zaslužan nekadašnji hajdukovac Nino Bule. Po jednom su se do sada u listu strijelaca Lokomotive upisali Matej Jelić, Matej Bagarić i Tomislav Martinac.

Danijel Trampus iz Osijeka bit će glavni sudac utakmice, pomagat će mu Davor Batinić iz Osijeka i Mario Galović iz Slavonskog Broda. Ivo Krečak iz Šibenika bit će četvrti sudac. Delegat je Branko Bebić iz Metkovića.

Tekstualni prijenos utakmice Hajduk - Lokomotiva pratit ćete od 20 sati UŽIVO na portalu hajduk.hr.

29/8/2009 - 09:46 sati
Prva momčad