Mobile menu
Ljetne vrućine lakše se podnose uz Hajduk, more i Sinclair klime!

Ljetne vrućine lakše se podnose uz Hajduk, more i Sinclair klime!

 
10/5/2023 - 09:14 sati
Ostale vijesti

Hajduk i tvrtka Sinclair, vodeća tvrtka za klimatizaciju pripremili su posebnu promotivnu ponudu za sve članove Hajduka s područja Splitsko-dalmatinske županije, koja uključuje 15% popusta na kupnju klima uređaja uz dodatne pogodnosti.

Sinclair klima uređaji su poznati po svojoj pouzdanosti i energetskoj učinkovitosti, što ih čini idealnim izborom za kućnu klimatizaciju. Hajduk i Sinclair su dokazali da uvijek misle na svoje navijače i kupce, te se uvijek trude pružiti najbolju uslugu i najbolje proizvode. Kupnjom Sinclair klima uređaja ne samo da dobivate kvalitetan proizvod, već i podržavate Hajduk i sve što taj klub predstavlja - ljubav prema sportu i zajednici. 

Posebno je zanimljiv Sinclair KEYON 3,2 kw uređaj s WIFI-jem i montažom za samo 742 € uz 7 godina garancije, koji je izuzetno energetski učinkovit i pouzdan uređaj. Promo ponuda uključuje i dodatne pogodnosti kao što su: Popust od 15% na sve ostale modele (vidi na www.sinclair.hr) uz cijenu montaže od 150 € za uređaje do 5 kw, garanciju montaže u roku 7 radnih dana i sve to uz mogućnost plaćanja na rate. Montaža uključuje instalaciju do 3m, na visini vanjske jedinice do 3m i s jednim probojom. Dodatni metar instalacije je 25 €

Promotivna ponuda vrijedi za sve narudžbe izvršene do 30. svibnja 2023. godine, a više informacija za kupnju klima uređaja i pomoć pri kupnji kontaktirajte Klimatizacija ŠVABO na broj 098 464 459.

10/5/2023 - 09:14 sati
Ostale vijesti