Mobile menu
Liga prvaka mladih: Juniori Bijelih sletjeli u Ženevu

Liga prvaka mladih: Juniori Bijelih sletjeli u Ženevu

 
20/4/2023 - 15:30 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Juniori stigli u ŽenevuJuniori stigli u ŽenevuJuniori stigli u ŽenevuJuniori stigli u ŽenevuJuniori stigli u ŽenevuJuniori stigli u Ženevu
Juniori stigli u Ženevu

Juniori Hajduka sletjeli su u četvrtak u jutarnjim satima u Ženevu nakon sat i 45 minuta leta nakon čega su se zaputili prema obližnjem hotelu gdje zajedno sa svim sudionicima polufinala Lige prvaka mladih dočekuju susret završnice. Hajdukovci će u petak od 18 sati na stadionu Servettea u Ženevi odmjeriti snage s talijanskim Milanom, dok se u drugom polufinalu sastaju AZ Alkmaar i Sporting Lisabon. 

U poslijepodnevnim satima mlade hajdukovce, njih 24 koliko ih je na put poveo trener Marijan Budimir zajedno sa svojim stručnim stožerom, očekuje službeni trening u Colovray sportskom centru u Nyonu. Imat će Bijeli veliku podršku svojih navijača u Ženevi, a ulaznice se i dalje mogu kupiti online putem poveznice: https://www.ticket-onlineshop.com/ols/sfc/fr/uefa/channel/shop/areaplan/venue/event/496975

Najuži dio stožera trenera Budimira čine pomoćnici Zvonimir Milić, trener vratara Ivica Roguljić, kondicijski trener Ante Jurić te analitičar Lucijan Vukoša. Uz svo ostalo prateće osoblje na putu koje se brine o mladim hajdukovcima, s delegacijom Bijelih je i voditelj Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna'' Boro Primorac, njegovi pomoćnici Hrvoje Vuković i Goran Sablić te talent skaut Mate Radić.

Putem naših službenih komunikacijskih kanala pratite sve najnovije informacije vezane uz nastup naših bilih tića na završnici najboljih mladih momčadi Europe.


20/4/2023 - 15:30 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr