Mobile menu
KUP JE NAŠ!

KUP JE NAŠ!

 
27/5/2022 - 01:41 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:3 (Split, 26/5/2022)"
Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!Kup je naš! Slavlje na Poljudu!
Kup je naš! Slavlje na Poljudu!

Posljednjim sučevim zviždukom započelo je ogromno slavlje svih hajdukovaca na poljudskom stadionu. Uprava, stožer, igrači, svi djelatnici Kluba zajedno s navijačima proslavili su ovu čarobnu poljudsku noć! Noć obasjanu Rabuzinovim suncem kojega je nakon devet godina podigao kapetan Hajduka Lovre Kalinić pred ispunjenim travnjakom i tribinama. 

Nemamo vam što drugo reći osim da uživate u ovim trenucima radosti, slavlja i emocije! Hvala svima koji su dali svoj doprinos da ova iskrena fešta svih hajdukovaca bude na ponos i dostojanstvo!

27/5/2022 - 01:41 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr