Mobile menu
Krugovi suradnje se šire: Hajduk potpisao sponzorski ugovor s hotelom Hilton Garden Inn

Krugovi suradnje se šire: Hajduk potpisao sponzorski ugovor s hotelom Hilton Garden Inn

 
4/6/2020 - 10:33 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

HNK Hajduk je u četvrtak, 4. lipnja 2020. godine, potpisao novi sponzorski ugovor s hotelom Hilton Garden Inn iz Zagreba. Ugovor je sklopljen na godinu dana, a to je prvi sponzorski ugovor koji je HNK Hajduk potpisao nakon pandemije koronavirusa. Ugovor je u ime HNK Hajduk potpisao predsjednik Uprave Marin Brbić, a u ime društva Zagreb City Hotels d.o.o., koja upravlja hotelom potpisnik je bila predsjednica Uprave Josipa Jutt Ferlan.

Predsjednik Brbić je naglasio važnost novog sponzorskog ugovora: 

- U doba pandemije i prateće ekonomske krize od velikog je značaja nastaviti suradnju s postojećim sponzorima, a posebice širiti krugove suradnje. Potpis ugovora s novim sponzorom, to više što je riječ o snažnom globalnom brendu, je doista razlog za zadovoljstvo. Vjerujem da će naša suradnja tijekom idućih godinu dana potvrditi to zadovoljstvo kao obostrano.“

U ime hotela Hilton Garden Inn obratio se g. Ivan Gašpert, direktor komercijalnih poslova društva, koji je napomenuo kako mu je drago i kako su ponosni da je došlo do suradnje između HNK Hajduk i društva Zagreb City Hotels d.o.o. 

- Drago nam je da ćemo imati prilike ugostiti igrače i članove velikog nogometnog kluba u najnovijem, trećem zagrebačkom hotelu pod Hiltonovim brendom. Isto tako drago nam je da je HNK Hajduk prepoznao visoke sigurnosne standarde koje osiguravamo našim gostima kao i izvrsnost usluge u Hilton hotelima u Zagrebu. - istaknuo je g. Gašpert.

4/6/2020 - 10:33 sati
Klub
Foto: hajduk.hr