Mobile menu
Krovinović: Nismo se predavali i na kraju smo zasluženo slavili

Krovinović: Nismo se predavali i na kraju smo zasluženo slavili

 
26/10/2024 - 20:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 2:1 (Split, 26/10/2024)"

Treću uzastopnu pobjedu upisali su Bijeli protiv Lokomotive na Poljudu te se tako odvojili na šest bodova prednosti ispred drugoplasirane Rijeke. Pogotke za Hajduk postigli su Marko Livaja i Niko Sigur, a velika bitka posebno se vodila u sredini terena, što nam je nakon utakmice prokomentirao Filip Krovinović

- Lokomotiva je danas igrala dobar presing, a mi nismo na dobar način iskoristili prostor kod bekova. Ipak, u globalu mislim da smo odigrali jednu kvalitetnu utakmicu i da postajemo sve bolji i bolji. Malo nam fali taj posljednji pas, ali siguran sam kako ćemo i to usavršiti. Gol nas je malo presjekao, ali to je nogomet. S našim mentalitetom uspjeli smo na kraju pobijediti i to je najbitnije - istaknuo je Krovinović nakon utakmice. 

Upitan je što je trener Gattuso rekao igračima na poluvremenu. 

- Rekao nam je da znamo s kim igramo, da oni igraju na tranziciju i da ne smijemo gubiti glavu. To smo i napravili, nismo se predavali i zasluženo smo pobijedili.

Istaknuo je posebno zadovoljstvo suradnjom njega i Ivana Rakitića u sredini terena. 

- Svi znamo tko je Ivan Rakitić i koliko može pomoći ovoj ekipi. Uživamo u svakoj utakmici, naporno radimo i nadam se da ćemo svi zajedno nastaviti ovaj niz.

Cijelu izjavu Filipa Krovinovića pogledajte na Hajduk Digital TV. 

26/10/2024 - 20:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr