Mobile menu
Krovinović: Čestitam momčadi, ovo je jako bitna pobjeda

Krovinović: Čestitam momčadi, ovo je jako bitna pobjeda

 
18/8/2024 - 23:28 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 2:1 (Split, 18/8/2024)"

Filip Krovinović lijepim pogotkom s distance otvorio je put Bijelima prema preokretu u utakmici s Varaždinom na Poljudu. Zabio je Krovinović za 1:1, a Livaja koji mu je asistirao, je nešto kasnije zabio za 2:1. 

Bio je ovo Filipov ukupno 124 nastup za Hajduk te 17 pogodak, a zanimljivo, u pobjedi nad Varaždinom upisao je jubilarni 100. nastup za Bijele u prvenstvenim utakmicama. 

-Jako teška utakmica, nije nam bilo lako nakon četvrtka i velike tuge. Ali jako mi je drago što smo preokrenuli rezultat i došli do tri boda nakon dugo vremena. Čestitam momčadi, ovo je jako bitna pobjeda, želim poručiti da nitko nema razloga sumnjati u ovu momčad jer mi smo tu i dalje, živimo, dišemo, uvijek ćemo davati sve od sebe i nikad se nećemo predati - istaknuo je Krovinović, a zatim je prokomentirao svoj pogodak. 

- Znate kako se kaže, ako ne pucaš nećeš ni zabiti. U drugom dijelu trener me prebacio prema naprijed, bilo je i više udaraca. Pomogao sam momčadi, drago mi je radi toga, imao sam osjećaj da mogu zabiti još koji gol, da je bila neka bolja akcija. Ali nema veze, najvažnija su tri boda. Koristim priliku čestitati našem mladom Šimunu Hrgoviću na top ulasku u igri i asistenciji za gol.

Cijelu njegovu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV. 

18/8/2024 - 23:28 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr