Mobile menu
Kristian Dimitrov više nije igrač Hajduka

Kristian Dimitrov više nije igrač Hajduka

 
19/12/2022 - 10:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Kristian Dimitrov od danas i službeno više nije igrač Hajduka. Sada već bivši stoper Hajduka je nakon tri godine provedene u Klubu danas sporazumno raskinuo ugovor s Bijelima. 

U Hajduk je stigao u veljači 2020. godine, a za Bijele je odigrao 46 službenih utakmica u kojima je postigao tri pogotka i dodao jednu asistenciju. Posljednji nastup upisao je u kup utakmici protiv Tehničar Cvetkovca u kojima su hajdukovci slavili rezultatom 5:1. 

- Ponosan sam što sam gotovo tri godine bio dio najomiljenijeg i najznačajnijeg kluba u Hrvatskoj. Ovdje ostavljam puno prijatelja i nezaboravnih uspomena. Veliko hvala svim upravama, trenerima i suigračima koji su me prihvatili i radili sa mnom na najbolji mogući način. Prošli smo kroz teške trenutke, ali smo svi zajedno uspjeli uz puno rada i upornosti vratiti Hajduk tamo gdje mu je mjesto i gdje uvijek treba biti. Nosit ću Hajduk u srcu kamo god idem jer Hajduk je čarolija koju jednom kad dodirneš ostaje zauvijek. Bila mi je čast i zadovoljstvo igrati za ovaj klub - emotivno se od Hajduka oprostio Kristian Dimitrov. 

Kristijanu od srca želimo puno sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri.

19/12/2022 - 10:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr