Mobile menu
Krešimir Gojun: Ne toleriramo nikakav oblik nesportskog ponašanja

Krešimir Gojun: Ne toleriramo nikakav oblik nesportskog ponašanja

 
26/2/2019 - 18:20 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Proteklog vikenda Hajdukovi pioniri i kadeti u sklopu 16. kola Prve HNL gostovali su u Sesvetama. U dvije utakmice isključena su čak četvorica igrača Bijelih, jedan kod pionira te trojica kadeta. Od toga su tri isključenja bila izravna dok je četvrto bila posljedica drugog žutog kartona. 

Za Hajdukove mlađe uzraste radi se o neuobičajenoj situaciji, a jasnu poruku o događajima koji su se zbili u Sesvetama poslao je voditelj Hajdukove Akademije Krešimir Gojun

- Ne toleriramo nikakav oblik nesportskog ponašanja, pogotovo ne našim igračima, bez obzira što se događalo na terenu ili izvan njega. HNK Hajduk strogo osuđuje stvari kojima nema mjesta na sportskim borilištima. Analizom situacija zaključili smo da su naši igrači opravdano isključeni te ćemo sankcionirati one koji su dobili izravne crvene kartone budući da su se ogriješili o disciplinu. Podržavamo dišpet i agresivnost, ali u granicama onoga što je dopušteno te kao Klub želimo na sve moguće načine utjecati na odgojno obrazovnu komponentu naših mladih igrača - kazao je voditelj Hajdukove Akademije. 

26/2/2019 - 18:20 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr