Mobile menu
Krenula prodaja ulaznica: Obavijesti i preporuke navijačima za utakmicu Hajduk - Slaven Belupo

Krenula prodaja ulaznica: Obavijesti i preporuke navijačima za utakmicu Hajduk - Slaven Belupo

 
21/6/2020 - 08:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Sukladno Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledatelja izdanoj 13. lipnja od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) obavještavamo o navedenim preporukama sve naše navijače koji će na utakmici Hajduk - Slaven Belupo (petak, 26. lipnja u 21:05 sati) biti prisutni na tribinama poljudskog stadiona:

EVIDENCIJA
Za svako natjecanje uspostavit će se sustav vođenja evidencije prisutnih osoba u gledateljstvu radi lakšeg naknadnog epidemiološkog praćenja kontakata u slučaju pojave zaraze virusom SARS-CoV-2. Uz mjesto i datum održavanja natjecanja u evidenciju se unose ime, prezime, telefonski broj osobe.

RASPORED SJEDENJA I MAKSIMALAN BROJ GLEDATELJA
Na tribinama predviđenim za gledateljstvo osobe smiju sjediti na način da su udaljene 1,5 metar jedna od druge odnosno preporučuje se da maksimalan broj osoba u gledateljstvu ne prelazi 1/3 kapaciteta na tribinama. Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.

DNEVNO MJERENJE TJELESNE TEMPERATURE
Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.

FIZIČKA UDALJENOST
Za vrijeme ulaska i izlaska iz športskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore športskog objekta na kojem se održava natjecanje (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati razmak od 1,5 metra kao nužnu fizičku udaljenost. 

Preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo može pročitati OVDJE.

_____________________________________________________________

OBAVIJEST PRETPLATNICIMA ZA SEZONU 2019/20.

- Svi pretplatnici za sezonu 2019/2020. ulaze sa svojim pretplatama na tribinu za koju posjeduju sezonsku ulaznicu.

- Molimo da se pretplatnici koji unaprijed znaju da neće moći prisustvovati susretu Hajduk - Slaven Belupo jave na mail ulaznice@hajduk.hr  te upišu broj svoje pretplate i/ili ime i prezime te sektor/red/sjedalica kako bi mogli osloboditi mjesta za sve ostale koji mogu doći na utakmicu. *Kapacitet je trenutno ograničen na 1/3 ukupnog broja mjesta na stadionu.

- Numerirana sjedala koja pišu na pretplati NE VRIJEDE. Svaki vlasnik godišnje ulaznice mora sjesti na prvo slobodno mjesto na svojoj tribini uz pridržavanje propisane socijalne distance.

OBAVIJEST PRETPLATNICIMA ''UVIK U SRCU''

- Pozivaju se svi vlasnici pretplate ''Uvik u srcu'' koji žele doći na utakmicu Hajduk - Slaven Belupo da osobno preuzmu zamjensku ulaznicu/pozivnicu na Welcome desk (pored Fan shopa na Poljudu) i to od ponedjeljka 22.6. do najkasnije srijede 24.6. u vremenu 9:00 do 17:00 sati.

- Svi oni koji neće moći doći na utakmicu molimo se da jave na mail ulaznice@hajduk.hr kako bi se oslobodio dodatni kapacitet za prodaju.

OBAVIJEST O PRODAJI ULAZNICA

- U prodaju će biti pušten ograničeni kontingent ulaznica od nedjelje 21. lipnja i to za tribine Zapad te Obiteljsku tribinu na jugu.

- Za sve informacije vezane uz puštanje dodatnog kontingenta ulaznica pratite obavijesti na našim službenim stranicama.


PRODAJNA MJESTA:

Online  
*Prilikom kupovine možete koristiti vaše dosadašnje korisničko ime i lozinku koju ste koristili prilikom kupovine na ticketshop.hr webshopu

- Prodajna mjesta Ticketshopa 
- Odjel za članstvo na Poljudu - od utorka 23. lipnja do petka 26. lipnja od 8 do 20 sati
- Hajduk Fan shop Joker - svaki dan od 9 do 21 sat
- Cro Fan Shop City Center one (9 - 21), Mall of Split (9 - 21) i Trogirska 10 (pored Marmonotove ulice) (od 8 - 20 sati)
- Kućice oko stadiona na dan utakmice - dva sata prije početka (u slučaju da ostane ulaznica) 

21/6/2020 - 08:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr