Mobile menu
Kraj četvrtog tjedna priprema, desetak dana do prve utakmice

Kraj četvrtog tjedna priprema, desetak dana do prve utakmice

 
5/7/2014 - 14:38 sati
Prva momčad
Foto: HNK Hajduk Split
Sve vijesti vezane za temu "Pripreme za sezonu (2014/15)"

Četiri tjedna priprema su iza Bijelih, do prve službene utakmice igračima Igora Tudora ostalo je tek nešto više od 10-ak dana. Ne bude li nekih većih iznenađenja, prvu će natjecateljsku utakmicu u novoj sezoni hajdukovci igrati u - Republici Irskoj. Na Oriel Parku Dundalk bi trebao ugostiti hajdukovce ako 10. srpnja na svojem travnjaku sačuvaju prednost od 2:0 protiv luksemburške momčadi Jeunesse Esch. Dvoboj između Dundalka i Hajduka igrao bi se 17. srpnja, za sada je to samo neslužbena informacija.

Za očekivati je potom da bi u nedjelju 20. srpnja bila odigrana prva utakmica u novoj sezoni na Poljudu, službenu informaciju također za sada još uvijek nemamo. Bijelima u okviru 1. kola MAXtv Prve lige na Poljud stiže Istra 1961. Četiri dana kasnije bio bi uzvrat protiv Dundalka (ili Jeunesse Esch), pa gostovanje na Kantridi u 2. kolu domaćeg natjecanja.

Inače, u završnici priprema broj hajdukovaca na treninzima sve je veći. Uz četvoricu vratara u nedjelju bi dolaskom Tina Sušića u kadru bilo i 25 igrača. Ukupno, dakle, 29 koji ulaze u posljednji tjedan priprema.


5/7/2014 - 14:38 sati
Prva momčad
Foto: HNK Hajduk Split