Mobile menu
Kopić: Sretan sam zbog prolaska u finale i jako dobre igre koju smo pokazali

Kopić: Sretan sam zbog prolaska u finale i jako dobre igre koju smo pokazali

 
13/3/2018 - 20:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zagreb: Lokomotiva - Hajduk 1:1 (2:4) (Zagreb, 13/03/2018)"

Boljim izvođenjem udaraca s bijele točke Hajduk se u Kranjčevićevoj ulici plasirao u finale Hrvatskog kupa u dvoboju s Lokomotivom. Nakon 90 minuta bilo je 1:1, u dva produžetka mreže su mirovale, a Bijeli su na koncu boljim izvođenjem jedanaesteraca zasluženo došli do velikog slavlja. Prethodno je momčad Željka Kopića potpuno dominirala utakmicom, stvorio je Hajduk cijeli sjajnih prilika pred vratima domaćih, ali mrežu su zatresli tek jednom i to ubrzo nakon što je Lokomotiva došla u vodstvo.

Trener Kopić nakon utakmice nije krio zadovoljstvo prolaskom u finale Hrvatskog kupa i činjenicom da je njegova momčad odigrala fantastičnih 120 minuta u Kranjčevićevoj.

- Baš kao što smo i očekivali, bila je ovo izuzetno zahtjevna utakmica. Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, stvorili smo dosta opasnosti prema naprijed uz stabilnost u fazi obrane. U drugom dijelu smo također imali nekoliko odličnih šansi koje su mogle prelomiti utakmicu i mogu reći da smo psihološki bili na vrlo visokom nivou. Odigrali smo generalno jako dobro i sretan sam što smo ostvarili jedan od naših ciljeva. Vratilo nam se sve što smo radili na treninzima, danas nije bilo straha ni kada smo primili prvi pogodak ni nakon propuštenih šansi jer smo zaista odlično igrali – kazao je Hajdukov trener.

Uskoro opširnije u videoprilogu.

13/3/2018 - 20:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr