Mobile menu
Kopić okupio hajdukovce: Bijeli krenuli s pripremama za proljetni dio sezone

Kopić okupio hajdukovce: Bijeli krenuli s pripremama za proljetni dio sezone

 
8/1/2018 - 17:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."

Trener Hajduka Željko Kopić okupio je hajdukovce i započeo s pripremama za proljetni dio sezone. Hajdukov strateg će na prvom treningu zimskih priprema na raspolaganju imati 26 igrača: 

Hugo Almeida, Toma Bašić, Petar Bosančić, Domagoj Bradarić, Gustavo Carbonieri, Ivan Delić, Andre Fomitschow, Savvas Gentsoglou, Ivo Grbić, Ardian Ismajli, Josip Juranović, Franko Kovačević, Zvonimir Kožulj, Karlo Letica, Borja Lopez, Hysen Memolla, Darko Nejašmić, Zoran Nižić, Josip Radošević, Ahmed Said Said, Dante Stipica, Michele Šego, Edin Šehić, Tonio Teklić te Fran Tudor. S Bijelima će trenirati i kapetan Dugopolja Stanko Jurić.

U srijedu će se momčadi priključiti napadači Franck Ohandza i Marko Futacs te veznjak Hamza Barry

Prvi trening hajdukovci će održati u 18 sati na glavnom travnjaku poljudskog stadiona, a uvodni tjedan priprema, testiranje i treninzi odradit će u Splitu. Bijeli će u prvom tjednu priprema na Poljudu u prijateljskom susretu dočekati momčad Varteksa. Dvoboj se igra 14. siječnja 2018. godine, a početak je zakazan za 13 sati. Momčad će nakon toga otputovati na šesnaestodnevne pripreme u Tursku...

Sve službene informacije i događanja iz tabora Bijelih tijekom zimskih priprema možete pratiti svakodnevno putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk.

8/1/2018 - 17:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr