Mobile menu
Kopić: Na nama je da napravimo sve što je u našoj moći da prođemo u finale

Kopić: Na nama je da napravimo sve što je u našoj moći da prođemo u finale

 
12/3/2018 - 11:47 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2018. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Zagreb: Lokomotiva - Hajduk 1:1 (2:4) (Zagreb, 13/03/2018)"

Hajdukovi nogometaši imali su dan vremena za odmor nakon pobjede protiv Istre 1961, a već danas okreću se polufinalu Hrvatskog kupa u kojem u utorak od 17:30 sati u Kranjčevićevoj ulici igraju protiv Lokomotive. Bijeli će popodne odraditi trening nakon kojeg kreću na put za Zagreb. Trener Željko Kopić je na konferenciji za medije istaknuo kako je fokus momčadi isključivo na Lokomotivi te kako se za ovu utakmicu priprema kao i za svaku drugu...

-  Za mene je svaka utakmica od dolaska na klupu Hajduka utakmica sezone. Na taj način svi u Klubu radimo i pripremamo se za ostvarenje postavljenih ciljeva. Iskoristili smo nedjelju za regeneraciju i analizu utakmice s Istrom 1961, a danas je naglasak isključivo na Lokomotivu. U kadru za polufinale Hrvatskog kupa će biti isključivo oni koji su maksimalno spremni, očekujem kvalitetan dvoboj, a na nama je da napravimo sve što je u našoj moći da prođemo u finale – između ostalog je kazao trener Bijelih.

Više pogledajte u videoprilogu. 

12/3/2018 - 11:47 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr