Mobile menu
Konferencija za medije trenera Ivana Leke uoči SuperSport Superkupa

Konferencija za medije trenera Ivana Leke uoči SuperSport Superkupa

 
14/7/2023 - 16:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "SuperSport Superkup: Dinamo - Hajduk 1:0"

Nogometaši Hajduka novu sezonu otvaraju utakmicu SuperSport Superkupa u kojoj igraju protiv Dinama na Maksimiru u subotu s početkom u 20 sati. Susret je na konferenciji za medije održanoj u petak na Poljudu najavio trener Bijelih Ivan Leko

Na samom početku konferencije za medije trener Leko je odgovorio na pitanje o novim igračima koji su pojačali momčad. 

- Mislim da je svih pet igrača potrebno. Znali smo koje profile tražimo i jako sam zadovoljan njihovim dolaskom. Šteta što nisu došli ranije. S vremenom će se pokazati tko je prinova, pojačanje, a tko je promašaj. Postoje igrači koji u jednom klubu igraju sjajno, a u drugom se ne snađu. Ako trojica budu pojačanja, to će biti dobro. Zvonimir Šarlija i Dajaku su s nama duže. Ogromna je razlika između njih i igrača koji su došli prije tri dana - zatim se okrenuo prema utakmici. 

- Svi smo motivirani za svaki trening, svaku prijateljsku utakmicu. Superkup donosi trofej. Nije slatkica kao prvenstvo, ali je trofej. Svaka utakmica može imati ogroman utjecaj. Pripremamo se, nastojimo igrati što bolje i pokušati pobijediti. Nogomet je dinamičan, nakon prošle sezone imali smo par tjedana odmora da se pripremimo za novu sezonu. Treninzi su jedno, kad krene nešto ozbiljno, bit ćemo puno pametniji - istaknuo je strateg Bijelih. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV

14/7/2023 - 16:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr