Mobile menu
Kompletiran još jedan infrastrukturni projekt: Obnovljen hibridni travnjak na pomoćnom terenu

Kompletiran još jedan infrastrukturni projekt: Obnovljen hibridni travnjak na pomoćnom terenu

 
14/10/2021 - 09:26 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Renoviran pomoćni travnjakRenoviran pomoćni travnjakRenoviran pomoćni travnjakRenoviran pomoćni travnjakRenoviran pomoćni travnjakRenoviran pomoćni travnjakRenoviran pomoćni travnjakRenoviran pomoćni travnjak
Renoviran pomoćni travnjak

Hajdukovci će današnji jutarnji trening odraditi na renoviranom pomoćnom hibridnom travnjaku koji je prvotno postavljen u ljeto 2018. godine. Radovi na Poljudu u punom su jeku još od kraja svibnja ove godine kada se krenulo s radovima na zamjeni glavnog travnjaka koje je Bijele dočekao u novom ruhu prije početka nove natjecateljske sezone.

Krajem kolovoza Klub je odlučio investirati i kompletno obnoviti hibridni travnjak na pomoćnom terenu na kojem prvotimci svakodnevno odrađuju trenažni proces. Momčad je treninge u međuvremenu odrađivala u Klisu, Kaštel Gomilici, Žrnovnici i Mravincima čijim se domaćinima i ovim putem zahvaljujemo na iznimnom gostoprimstvu i srdačnosti kojim su dočekali igrače i stručni stožer te im bili na raspolaganju.

Uklonjen je na pomoćnom travnjaku kompletan organski sloj, nasuta je nova zemlja i zasađena nova trava u optimalnim vremenskim uvjetima kako bi se travnjak u najbržem mogućem roku obnovio. Klub je napravio glavninu infrastrukturnih ulaganja u ovoj fazi sukladno planu koji je postavljen po završetku prošle sezone, a momčad će kompletiranjem ovih radova dobiti još kvalitetnije uvjete treniranja. 

14/10/2021 - 09:26 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr