Mobile menu
Karlovac nam je specijalan protivnik

Karlovac nam je specijalan protivnik

 
25/10/2011 - 13:10 sati
Ostale vijesti

Specijalni Hajdukov protivnik dolazi na Poljud. Tako je trener Krasimir Balakov nazvao momčad Karlovca protiv koje će "bijeli" sutra na Poljudu tražiti prolaz u četvrtfinale Hrvatskog kupa. I mora se priznati Karlovac je po mnogočemu specijalan protivnik. Hajduk je do sada odigrao pet utakmica s ovim suparnikom i tek jednom su "bijeli" izašli kao pobjednici.

Protiv Karlovčana nikada ne ide glatko, može se reći da su oni Hajdukova "crna mačka". To je na svojoj koži osjetio i Balakov kada je njegova ekipa u 10. kolu prosula bodove na gostovanju u Karlovcu. Ipak, bugarski stručnjak ove sezone ruši negativne tradicije pa je tako siguran da je i ovoj došao kraj.

- Imali smo mi dosta specijalnih protivnika protiv kojih smo okrenuli negativnu statistiku od kada sam ja došao. Karlovac nije ime poput Barcelone ili Dinama, ali mi za ovu utakmicu imamo dovoljno motiva. Neke ekipe ne odgovaraju Hajduku i to moramo promijeniti. Hajduk je Hajduk, moramo pobijediti i ići dalje. Prema statistici reklo bi se da je Karlovac favorit, a mi ne - u šali će Balakov.

Na raspolaganju ima većinu igrača, nedostaju tek Milićević, Pešić i Vejić. U momčad se vraća i Kukoč te će konkurirati za sutrašnju utakmicu. Trener "bijelih" kaže da neće puno mijenjati, srce momčadi će biti na terenu, tek bi mogao dati priliku dvojici-trojici mladih igrača. Potvrdio je tek da će na gol sigurno stati Lovre Kalinić. Utakmica je važna, ali Balakov smatra da Lovre ima dovoljno iskustva za ovakve susrete.






Preneseno s Dalmacija News
 

 

25/10/2011 - 13:10 sati
Ostale vijesti