Mobile menu
Kapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača lige

Kapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača lige

 
20/1/2023 - 14:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Kapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača ligeKapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača ligeKapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača ligeKapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača ligeKapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača ligeKapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača ligeKapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača ligeKapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača ligeKapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača ligeKapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača ligeKapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača ligeKapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača lige
Kapetani drugu godinu za redom izabrali Marka Livaju za najboljeg igrača lige

Hajdukov napadač Marko Livaja proglašen je najboljim nogometašem godine u anketi koju je Tportal proveo među nogometnim kapetanima 20. godinu zaredom. Naslov najboljeg igrača SuperSport Hrvatske nogometne lige Livaja je ponio sa 64 boda, 32 više od drugoplasiranog Bruna Petkovića. Ovo je druga godina za redom u kojoj je Livaja osvojio ovu nagradu. 

Tradicionalnu anketu Tportal je proveo među svim kapetanima klubova SuperSport Hrvatske nogometne lige, a najbolji igrač odabran je temeljem zbroja njihovih glasova. Svaki kapetan izabrao je pet igrača za koje smatra da su pokazali najviše na terenu u 2022. godini. Prvom, odnosno najboljem, dodjeljivali su po deset, a petom po dva boda. Zbrajanjem bodova najbolji igrač SuperSport Hrvatske nogometne lige postao je Hajdukov igrač Marko Livaja, a od mogućih 100, osvojio je 64 boda.

Dodjeli nagrade su prisustvovali predsjednik Uprave Lukša Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius

- Velika mi je čast drugu godinu zaredom osvojiti ovu nagradu. Zahvalio bih se svim suigračima, bez njih ovo ne bih mogao. Ovo mi je motiv za dalje. Navijačima možemo obećati da ćemo se boriti do kraja. Nadam se da ćemo u budućnosti osvojiti naslov prvaka kojeg svi očekujemo - kazao je Livaja ovim povodom. 

20/1/2023 - 14:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr