Mobile menu
Kapetan Nižić: Samopouzdanje je na razini, ali ne smijemo se opustiti ni trenutka

Kapetan Nižić: Samopouzdanje je na razini, ali ne smijemo se opustiti ni trenutka

 
17/3/2018 - 17:52 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 3:3 (Osijek, 18/3/2018)"

Nogometaši Hajduka stigli su u Osijek gdje ih sutra u 15 sati na stadionu Gradski vrt očekuje susret 26. kola HT Prve lige. S momčadi je doputovao i kapetan Zoran Nižić koji je zbog ozljede zadnje lože propustio prethodna tri susreta, ali stoper Bijelih najavljuje da je spreman za sutrašnji prvenstveni ogled. 

-  Imao sam problema sa zadnjom ložom, ali spreman sam za sutrašnju utakmicu. Prije svega moram čestitati momčadi kako je odigrala prethodne utakmice. Ostvarili smo cilj i prošli u finale Kupa, što je najbitnije. Sigurno da je samopouzdanje sad na razini, ali ne smijemo se opustiti ni trenutka. Svi znamo da je u Osijeku nezgodno gostovanje, ali u dobrom smo momentu i kao i svaku utakmicu idemo na pobjedu. U zadnjih par utakmica pokazali smo pravo lice, imamo kvalitetu i nadam se da ćemo ovako nastaviti, naravno uz daljnja poboljšanja u određenim segmentima igre. - poručio je kapetan Bijelih.

Vrlo dobre igre pruža osamnaestogodišnji napadač Franko Kovačević koji je u posljednja tri susreta ostavio odličan dojam, a napredak mladog golgetera Bijelih vidljiv je iz utakmice u utakmicu. Franko se u zadnja dva prvenstvena dvoboja našao među početnih 11 trenera Željka Kopića, a u susretu s Lokomotivom je u igru ušao u 70. minuti zamijenivši Adama Gyurcsa.

- Sretni smo što smo prošli u finale Kupa, ali odmah smo se okrenuli prvenstvu i susretima koji su pred nama. Bili smo u Kranjčevićevoj bolji protivnik cijelu utakmicu, imali smo stvarno pregršt prilika, ali najbitnije od svega je da smo izborili plasman u finale i da ćemo se boriti za trofej. Sada nas čeka vrlo bitna utakmica u Osijeku. Svi smo spremni i znamo kakva nas momčad očekuje, ali na nama je da ponovimo izvedbe iz prošlih utakmica i vjerujem da ćemo i sutra nastaviti ovaj pobjednički niz - zaključio je mladi napadač Hajduka.

17/3/2018 - 17:52 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr