Mobile menu
Kapetan Juranović nakon pogotka: Oni su slavili, a ja sam zabio gol

Kapetan Juranović nakon pogotka: Oni su slavili, a ja sam zabio gol

 
26/10/2019 - 18:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:0 (Split, 26/10/2019)"

Novi prvenstveni pogodak ove sezone postigao je Josip Juranović, zgoditak koji je vjerojatno pamtiti dugo zajedno s cjelokupnom javnosti. Naime, dok su igrači Belupa slavili nepostojeći pogodak i zagrljeni slavili na centru i na klupi, s druge strane sijevnula je kontra Bijelih koju je na koncu realizirao Hajdukov kapetan na asistenciju Bassela Jradija.

- Mislim da je to jedan od najbizarnijih golova koje sam vidio. Kada sam vidio da je lopta pogodila stativu, krenuo sam u sprint, oni su slavili i ja sam zabio gol. Nisam razmišljao da mogu promašiti.

Odigrali su hajdukovci bolje prvo poluvrijeme, ali početkom nastavka bio je primjetan pad u igri, no na koncu Bijeli su zasluženo upisali nova tri prvenstvena boda.

- Mislim da smo prvo poluvrijeme bolje taktički odigrali. Imali smo cijelo vrijeme loptu u našem posjedu, oni nisu imali šansu. Drugo poluvrijeme smo ušli malo laganije što nismo trebali. Zabili smo drugi zgoditak i priči je bio kraj - rekao je Juranović te na koncu čestitao 69. rođendan Torcidi.

- Svaka im čast na dolasku i sretan im rođendan.

Slijede dvije utakmice za redom u gostima kod Gorice...

. Svi željno iščekujemo prvu utakmicu protiv Gorice i pokazat ćemo da smo prava momčad. 


26/10/2019 - 18:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr