Mobile menu
Kalik: Dat ćemo sve što možemo za ovaj Klub i ovaj dres!

Kalik: Dat ćemo sve što možemo za ovaj Klub i ovaj dres!

 
3/2/2019 - 22:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 0:1 (Osijek, 3/2/2019)"

Anthony Kalik dobrim je igrama i zalaganjem te radom na treninzima zaslužio mjesto u početnoj postavi u prvoj utakmici proljetnog dijela sezone protiv Osijeka u Gradskom vrtu. Hajduk je slavio s 1:0, a veznjak koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u Rudešu, ostavio je jako dobar dojam. 

- Jako smo zadovoljni jer smo došli ovdje po pobjedu i uspjeli smo u tome. Utakmica je na početku bila teška, ali kako je odmicala pokazali smo puno dobrih stvari, stvorili smo dosta prilika i smatram da smo mogli dobiti i većom razlikom - kazao je Kalik nakon utakmice. 

Ovo je za njega bio praktički novi početak u dresu Bijelih, posljednji put u službenoj je utakmici za Hajduk igrao u sezoni 2015/2016. 

- Odličan je osjećaj vratiti se, čekao sam dugo ovaj trenutak, napokon sam se ga dočekao, opet igram i stvarno sam sretan. Šteta samo zbog te prilike iz prvog poluvremena, trebao sam zabiti. 

Kazao nam je što očekuje u nastavku sezone. 

- Ovaj Hajduk će ići svaku utakmicu na pobjedu, igrat ćemo maksimalno i dat ćemo sve za ovaj Klub i ovaj dres - zaključio je Kalik. 

3/2/2019 - 22:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr