Mobile menu
Kako su Splićani ove sezone postizali golove?

Kako su Splićani ove sezone postizali golove?

 
17/8/2009 - 10:25 sati
Prva momčad

U šest službenih utakmica ove sezone hajdukovci su postigli pet zgoditaka. Jedan u dvije europske utakmice protiv Žiline, četiri u četiri kola HNL-a.

Dvaput je strijelac bio Senijad Ibričić, a po jednom Paraiba i Mario Tičinović. Autogol u korist „bijelih“ je postigao Osijekov Jurica Pranjić.

Pranjić je svojem vrataru zatresao mrežu udarcem glavom sa pet metara nakon što je ubacio Anthony Šerić. Paraiba je nakon Šerićeva ubačaja u Slovačkoj kaznio nespretnost domaće obrane i prebacio vratara udarcem nogom sa šest metara. Ibričić je u Koprivnici jedini zgoditak Splićana postigao iz slobodnog udarca sa 25 metara, Tičinović je strijelac bio udarcem sa osam metara nakon asistencije Ibričića, a posljednji, za sada, peti zgoditak Hajduka u ovoj sezoni Ibričić je zabio iz kaznenog udarca sa 11 metara (izborio ga je Ivan Strinić).

Dakle, u proteklih 540 minuta Hajduk je realizirao jedan kazneni udarac, jedan slobodan udarac, dva zgoditka postigli su „bijeli“ iz igre sa šest, odnosno osam metara, a jednom su se veselili i autogolu Pranjića...

17/8/2009 - 10:25 sati
Prva momčad