Mobile menu
Kadeti se plasirali u finale Županijskog kupa

Kadeti se plasirali u finale Županijskog kupa

 
24/3/2021 - 15:36 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Kadeti: Hajduk – Dalmatinac (C)  7:1 (4:0)
Polufinale Županijskog kupa 
Stadion: Poljud
Sudac: Jurica Matoš (Solin)
Strijelci: 1:0 Pralija (20), 2:0 Sekulić (25), 3:0 Obadić (26), 4:0 Obadić (31), 5:0 Radonić (61), 6:0 Obadić (66), 7:0 Sekulić (70), 7:1 Pavlović (72)

Hajduk: Mišević (od 41. Buljan), Baturina (od 41. Ivković), Begonja, Zubanović, Prpić, Pralija, Škorlić, Radonić, Sekulić, Kapulica (od 53. Šimić), Obadić. 

Kadeti Hajduka u polufinalu Županijskog kupa ugostili su momčad Dalmatinca iz Crnog. Bijeli su pobjedom ostvarili plasman u finale, a konačan rezultat bio je 7:1.

Momčad trenera Mislava Karoglana u vodstvo je došla preko Luke Pralije u 20. minuti. On je u pogodak pretvorio ubačaj Rina Škorlića s lijeve strane. Na sličan način Hajduk je došao i do drugog pogotka, a ovog puta Diego Sekulić je lijepo glavom sa sedam metara pogodio lijevi kut.

Nikola Obadić sve je sam napravio kod trećeg gola Bijelih u 26. minuti. Vukao je po lijevoj strani, driblinzima oslobodio prostor i potom precizno pogodio suprotni kut. Isti igrač postavio je konačan rezultat prvog poluvremena preciznim udarcem sa sedam metara, nakon lijepe i brze akcije napadačkog reda.

U drugom poluvremenu vidjeli smo još četiri pogotka. Najprije je mrežu gostiju u 61. minuti, udarcem s ruba šesnaesterca pogodio Luka Radonić. Pet minuta kasnije Obadić ponavlja akciju iz 26. minute i nakon solo prodora postiže šesti gol za Hajduk. Seriju golova Bijelih, zatvorio je Sekulić preciznim udarcem iz blizine. 

Gosti su uglavnom prijetili preko usamljenog Tina Pavlovića, koji je najveću priliku imao u 64. minuti, ali u situaciji jedan na jedan šutirao je pored desne vratnice. Do počasnog pogotka Dalmatinac (C) ipak stiže u 71. minuti, kada je Pavlović ukrao loptu obrani Bijelih i preciznim udarcem svladao domaćeg vratara.  

U finalu Županijskog kupa, kadeti  Hajduka će u četvrtak 1. travnja na Poljudu igrati protiv Solina.

24/3/2021 - 15:36 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr