Mobile menu
Kadeti remizirali u Sesvetama

Kadeti remizirali u Sesvetama

 
14/5/2021 - 16:43 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Kadeti: Sesvete - Hajduk 1:1 (0:0)
Utakmica 23. kola Prve HNL
igralište: Sesvete
Sudac: Luka Slišković (Zagreb)
Strijelci: 0:1 Antunović (51), 1:1 Tunić (86) 
Hajduk: Mišević, Đolonga, Goreta (od 78. Zubanović), Jurić-Petrašilo, Prpić, Pukstas, Kapulica (od 62. Petrović), Nazor, Antunović, Capan (od 69. Pralija), Vrcić. 

Nakon osam uzastopnih prvenstvenih pobjeda, kadeti Hajduka zaustavljeni su u Sesvetama. Bijelima je u utakmici s istoimenim domaćinom pripao jedan bod.

Momčad trenera Mislava Karoglana dugo je lomila otpor domaćih i došla do vodstva u 51. minuti preko Mate Antunovića. Potom domaćin preuzima inicijativu i najveću priliku za izjednačenje kreira u 74. minuti. Dosuđena je najstroža kazna, a snažan udarac Frana Topića u desnu stranu odlično je obranio Luigi Mišević. Vratar Bijelih istaknuo se i u 86. minuti kada je obranio udarac Patrika Tunića u situaciji jedan na jedan, ali je potom napadač domaćih prihvatio odbijenu loptu i pogodio mrežu za konačnih 1:1.  

U sljedećem kolu 22. svibnja, na Poljudu se igra derbi Hajduka i Dinama, a pet dana kasnije na rasporedu je finale Hrvatskog nogometnog kupa u Karlovcu, u kojem se sastaju Hajduk - Lokomotiva.

14/5/2021 - 16:43 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr