Mobile menu
Kadeti godinu zaključili s 9 uzastopnih pobjeda!

Kadeti godinu zaključili s 9 uzastopnih pobjeda!

 
22/12/2010 - 12:53 sati
Akademija

Kadeti Hajduka 2010. godinu su zaključili s devet uzastopnih pobjeda. Nakon polovice sezone zauzimaju treće mjesto, bod iza Osijeka, te osam iza Dinama.

- Odigrali smo izvrsno u posljednjih mjesec i pol dana, primili u tom razdoblju samo tri gola. Dogodio nam se prethodno samo jedan "black-out", kad smo u svega tjedan dana ostvarili slabije rezultate protiv Dinama, Sesveta i Intera - kaže trener kadeta Hajduka Hari Vukas.

- Sedmorica igrača su nam u tom razdoblju bila s reprezentacijom, izbacilo nas je sve to iz ritma, praktički, dva smo tjedna bili bez značajnog dijela igrača. Nismo zajedno trenirali, no kad smo ponovno bili kompletni, bez obzira što imamo i nekolicinu igrača iz mlađeg godišta, krenulo nam je izvrsno. Sve smo pobjeđivali i ušli u pravi ritam. Šteta što je uslijedila stanka...

Napominje Vukas kako im je prije svega osnovni zadatak stvaranje igrača koji bi u bliskoj budućnosti mogli igrati značajniju ulogu u prvoj momčadi, dok je rezultat u ovom kategoriji, iako također važan, ipak na drugom mjestu.

- Najvažnije je da kvalitetnih igrača ima, te da je vidljiv napredak - zaključio je Vukas.

22/12/2010 - 12:53 sati
Akademija