Mobile menu
Jutro na Kupresu Bijeli započeli treningom snage

Jutro na Kupresu Bijeli započeli treningom snage

 
26/6/2018 - 13:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."
Jutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na KupresuJutarnji trening snage na Kupresu
Jutarnji trening snage na Kupresu

Prva momčad Hajduka treningom snage započeli su drugi dan priprema na Kupresu. Prvi dio odrađen je u teretani u sklopu hotela Adria Ski, a nastavak je slijedio na travnjaku. Dočekalo je Bijele kišno vrijeme uz temperaturu od 12 stupnjeva Celzijevih, a slično se očekuje se i na drugom današnjem treningu.

Radili su hajdukovci podijeljeni u tri grupe (svaka po 75 minuta) pod vodstvom kondicijskih trenera Tonija Modrića i Šime Veršića uz nadgledanje ostatka stručnog stožera. Po završetku treninga uslijedio je oporavak primjenom sportskih dodataka prehrani prema indvidiualnim zahtjevima.

U poslijepodnevnim satima na rasporedu je tehničko-taktički trening kojim će hajdukovci zaključiti i drugi dan priprema u novoj bazi. 

26/6/2018 - 13:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr