Mobile menu
Jutarnje rastrčavanje i poslijepodnevna taktika: Zaključen sedmi dan slovenskog dijela priprema

Jutarnje rastrčavanje i poslijepodnevna taktika: Zaključen sedmi dan slovenskog dijela priprema

 
10/7/2018 - 22:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."
Sedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u SlovenijiSedmi dan priprema u Sloveniji
Sedmi dan priprema u Sloveniji

Zaključen je i sedmi dan priprema na Pohorju, a i danas su po rasporedu odrađena dva treninga. Nogometaši Hajduka su nakon jutarnjeg dugotrajnog rastrčavanja, poslijepodnevni trening posvetili taktičkim zadacima. Naglasak je stavljen na intenzitet i duel igru te kontrolu posjeda. Igrači su bili podijeljeni u četiri momčadi, a uvježbavala se taktička igra na dva skraćena terena.

Ukupno je odrađen 23. dan ljetnih priprema, a još je 16 dan preostalo do prve službene natjecateljske utakmice u novoj sezoni. Odvojeno su od momčadi trenirali Marko Futacs koji se suigračima priključio jučer te Franko Kovačević zbog lakše ozljede. Ostali igrači bili su na raspolaganju treneru Željku Kopiću i njegovim suradnicima. 

10/7/2018 - 22:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr