Mobile menu
Jurić: Strpljivo sam čekao svoju priliku, šteta što nismo kapitalizirali taj gol

Jurić: Strpljivo sam čekao svoju priliku, šteta što nismo kapitalizirali taj gol

 
6/8/2018 - 11:07 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 1:1 (Split, 5/8/2018)"

Stanko Jurić ponovno se upisao u strijelce, ovaj put postigao je fantastičan pogodak s više od 25 metara u utakmici protiv Lokomotive na Poljudu, međutim to na koncu nije bilo dovoljno za prvu prvenstvenu pobjedu u novoj sezoni. 

- Gol na kraju nije toliko bitan, šteta što ga nismo kapitalizirali i osvojili tri boda, izgubili smo previše lopti između linija, oni su iskoristili jednu takvu situaciju i izjednačili iz polukontre. Razočarani smo, ali moramo dignuti glave i pripremiti se za sve ono što nas očekuje - kazao je Jurić nakon remija s Lokomotivom. 

Drugi je ovo pogodak mladog veznjaka nakon samo dvije odigrane službene utakmice za prvu momčad. Ovaj protiv Lokomotive bio je zaista spektakularan.

- Lopta mi je idealno sjela, sve što pucam ulazi, nadam se da će potrajati što duže. Strpljivo sam čekao svoju šansu, znao sam da će doći i mislim da sam je dobro iskoristio - zaključio je Jurić. 

Kapetansku traku u ovom susretu nosio je Josip Juranović.

- Mislim da smo bili bolja momčad, imali smo osam udaraca prema vratima Lokomotive, ali jednostavno nismo imali svoj dan. Vjerujem da ćemo u narednim utakmicama biti bolji, Europa uvijek zahtjeva više, moramo sada dobro analizirati Steauu i dati sve od sebe da prođemo dalje. U četvrtak očekujem dobro ispunjen Poljud, podršku navijača koji će vidjeti da mi na terenu dajemo sve od sebe i ginemo jedan za drugoga - dodao je desni bek Bijelih. 

6/8/2018 - 11:07 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr