Mobile menu
Juranović: Veliki smo favoriti, ali moramo im pristupiti maksimalno ozbiljno

Juranović: Veliki smo favoriti, ali moramo im pristupiti maksimalno ozbiljno

 
18/6/2019 - 18:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Hajdukov kapetan Josip Juranović dao je svoj osvrt na današnji ždrijeb prvog pretkola Europske lige koji je Hajduku dodijelio malteški Gzira United. Bijeli prvu utakmicu igraju u gostima 11. srpnja, a uzvrat je sedam dana kasnije na Poljudu. 

- Jedva čekamo tu utakmicu, vidjeli smo da su završili na trećem mjestu prvenstvene tablice i bez obzira što smo veliki favoriti, trebamo im pristupiti maksimalno ozbiljno. Već u prvoj utakmici cilj nam je osigurati prolaz, postaviti se kao da igramo doma, od prve minute krenuti agresivno i koncentrirano te potvrditi ulogu favorita. Želimo riješiti pitanje prolaza već na Malti i zatim to potvrditi pred našom publikom - kazao je kapetan Juranović nakon što je saznao suparnika u prvom pretkolu. 

Osvrnuo se kratko i na tijek priprema, već devet dana Bijeli se pripremaju na Poljudu. 

- Intenzivno radimo, dva puta dnevno s ciljem da u punoj snazi i optimalnoj formi dočekamo početak prvenstva i europske utakmice. U petak igramo prvu pripremnu utakmicu sa Solinom, a zatim smo od nedjelje za završnom dijelu priprema u Sloveniji gdje ćemo odraditi najbitniju fazu uoči početka natjecateljskih utakmica - zaključio je kapetan Bijelih. 

18/6/2019 - 18:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr