Mobile menu
Juranović: U Koprivnici nikada nije lako, ali svi smo maksimalno motivirani

Juranović: U Koprivnici nikada nije lako, ali svi smo maksimalno motivirani

 
10/8/2019 - 21:09 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 2:1 (Koprivnica, 11/8/2019)"

Nakon tri pobjede na startu prvenstva Bijele u nedjelju čeka drugo ovosezonsko gostovanje, na uvijek neugodnom terenu u Koprivnici. Bijeli od 18 sati igraju protiv Koprivničana utakmicu 4. kola HT Prve lige, a susret nam je najavio Hajdukov kapetan Josip Juranović

- Cijela momčad je maksimalno motivirana, dolazimo tu s jasnim ciljem, a to je pobjeda. Ipak, čvrsto smo nogama na zemlji, iz iskustva znam koliko je ovdje teško igrati i znamo da nas ne čeka lagan posao. Slaven Belupo je jako dobra momčad, stanje na tablici nije ni približno odraz njihove kvalitete i morat ćemo odigrati zaista dobru utakmicu ako želimo uzeti sva tri boda - naglasio je Hajdukov kapetan. 

Istaknuo je i odličnu atmosferu koja vlada u momčadi nakon tri prvenstvene pobjede u nizu. 

- Ne letimo, znamo da moramo ići stepenicu po stepenicu, ali ove tri pobjede su nas dodatno homogenizirale i vratile dobru atmosferu u našoj svlačionici. Na svakom treningu smo svi izrazito motivirani, momčad ima nekoliko iskusnijih igrača uz veliki broj mladih. Svi dišemo kao jedan, odlično su se svi uklopili, posebno igrači koji su nas pojačali u prijelaznom roku, dobra smo klapa i to je put prema naprijed - zaključio je Juranović. 

10/8/2019 - 21:09 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr