Mobile menu
Juranović: Sve misli su sada usmjerene na Bukurešt, idemo ostvariti rezultat za play off

Juranović: Sve misli su sada usmjerene na Bukurešt, idemo ostvariti rezultat za play off

 
13/8/2018 - 00:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:1 (Rijeka, 12/8/2018)"

Hajdukov kapetan Josip Juranović dao je veliki doprinos svojoj momčadi u remiju s Rijekom na Rujevici. Kao i uvijek desni bek Bijelih bio je neumoran, nije posustajao do kraja utakmice čime je pokazao pravi primjer kako se do kraja bori za Hajdukov dres. Slijedio ga je i ostatak momčadi, gubio je Hajduk na Rujevici, ali na koncu se uspio vratiti pogotkom Mije Caktaša iz jedanaesterca pred sam kraj susreta. 

- Kada sve zbrojimo moramo biti zadovoljni ovim bodom, bila je to teška utakmica, došli smo u rezultatski zaostatak, ali nismo gubili nadu, dali smo sve od sebe i na kraju smo se uspjeli vratiti. Rijeka je bila bolja u drugom dijelu utakmice, imali su nekoliko izglednih prilika, ali zato mi na vratima imamo Posavca koji je puno toga poskidao, osim te situacije kog njihovog pogotka gdje je bio nemoćan - kazao je Juranović nakon utakmice. 

U prvom poluvremenu vidjeli smo i jednu zanimljivu situaciju gdje je suparničkoj momčadi vratio loptu iako je glavni sudac utakmice dosudio prekršaj za Hajduk. 

- To je bila moja odluka, ne bih sada u detalje, ali prije nego što sam vratio loptu pitao sam trenera mogu li to napraviti. 

Već u četvrtak pred Bijelima je uzvratna utakmica 3. pretkola Europske lige protiv rumunjske FCSB u Bukureštu. Prvi susret završio je bez golova. 

- Sve misli su već sada usmjerene na tu utakmicu, moramo se maksimalno koncentrirati i ostvariti rezultat koji će nas odvesti u play off. Još uvijek se uigravamo, ali siguran sam da ćemo vrlo brzo biti na pravoj razini - zaključio je kapetan Bijelih. 

13/8/2018 - 00:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr