Mobile menu
Juranović: Igrao sam stopera, dobio kapetansku traku, osjećaj je fenomenalan!

Juranović: Igrao sam stopera, dobio kapetansku traku, osjećaj je fenomenalan!

 
10/5/2018 - 10:32 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra - Hajduk 1:5 (Pula, 9/5/2018)"

Josip Juranović zaigrao je po drugi put na poziciji stopera u visokoj pobjedi Bijelih protiv Istre 1961. Posljednji put se to dogodilo prije dvije godine kada je također igrao u tandemu s Ardijanom Ismajlijem u zadnjem kolu kada je Hajduk s 3:2 slavio protiv Zagreba u Kranjčevićevoj. Iako to nije njegovo prirodno mjesto u momčadi, Juranović je vrlo dobro odradio zadatak kojeg je trener Željko Kopić stavio pred njega. 

- Pripremio sam se psihički za tu poziciju, ipak sam niži od igrača koji igraju na mjestu stopera, ali smatram da sam se dobro nadopunjavao s Ismajlijem. On je išao na skok, ja sam mu pokrivao leđa i na kraju je ispalo dobro. Žao mi je što se Istra na koncu raspala, ali mi smo bili bolji tijekom cijelog susreta i zasluženo smo upisali ovako uvjerljivu pobjedu - kazao je Juranović nakon utakmice na Aldo Drosini. 

Već u nedjelju pred Bijelima je novi dvoboj, na Poljud stiže Osijek. 

- Odmah se idemo pripremati za sljedeću utakmicu protiv Osijeka i nadam se da ćemo opet prikazati naše uvjerljivo izdanje. Mislim da stalno igramo dobar nogomet, ali jednostavno nije nas išlo u nekim utakmicama, malo je nedostajalo i sreće no vjerujem da ćemo do kraja sezone pokazati svoje pravo lice. 

U posljednjih pola sata utakmice Juranović je preuzeo kapetansku traku.  Bio je to poseban tjedan za njega, u prošlom susretu upisao je stoti službeni nastup za Hajduk, a protiv Istre 1961 je dio utakmice kao kapetan vodio momčad na terenu.

- Osjećaj je fenomenalan. Danas je zaista bio poseban dan za mene. Igrao sam stopera, bio kapetan što je više nego posebna čast, a pogotovo nakon sjajne igre i još boljeg rezultata. Čestitam cijeloj momčadi - zaključio je Juranović koji je u prošlom susretu upisao stoti službeni nastup za Hajduk. 

10/5/2018 - 10:32 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr