Mobile menu
Juniorima bod na gostovanju u Rijeci

Juniorima bod na gostovanju u Rijeci

 
28/8/2021 - 13:14 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Juniori: Rijeka - Hajduk  1:1 (0:0)
Utakmica 4. kola Prve HNL
Igralište: Rujevica
Sudac: Marin Vidulin (Kanfanar)
Strijelci: 1:0 Bilić (47), 1:1 Pukstas (73)

Hajduk: Silić, Škaričić, Vladušić, Čuić (od 61. Vrcić), Brkljača, Pukstas, Domančić (od 80. Capan), Dominić (od 46. Hrgović), Posinković (od 58. Želalić), Krolo (od 58. Bradarić), Lazar (od 31. Antunović).

Juniori Hajduka su na gostovanju u Rijeci osvojili jedan bod, utakmica je završila rezultatom 1:1.

Domaćin je došao u vodstvo u 47. minuti. Nakon dugog ubacivanja iz auta, precizno je odigrana povratna lopta za Noela Bilića, koji pogađa Hajdukovu mrežu.

Bijeli su do izjednačenja došli u 73. minuti. Nakon ubačaja Šimuna Hrgovića s lijeve strane, precizan je glavom bio Rokas Pukstas. Momčad trenera Marjana Budimira nije se zadovoljila s bodom, nastavili su napadati tražeći drugi gol. Veliku priliku imao je u 74. minuti Jere Vrcić, ali nije bio uspješan u situaciji jedan na jedan. Malo kasnije pokušao je i Pukstas, ali je njegov udarac završio pokraj gola.

Opasna je u kontrama bila i Rijeka, Admir Bistrić je u 79. minuti pobjegao i odigrao povratnu loptu za Jakova Delibegovića koji nije precizan. Posljednju priliku za osvajanje sva tri boda Hajduk je propustio u 84. minuti. Nakon lijepe akcije, Marko Capan je pucao s pet metara, a Muhamed Tanjić uspio obraniti, odbijenu loptu prihvatio je Pukstas i snažno šutirao, ali su domaći uspjeli blokirati.

U petom kolu Hajduk će 11. rujna ugostiti momčad Orijenta 1919.

28/8/2021 - 13:14 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr