Mobile menu
Juniori u gostima pobijedili Lokomotivu

Juniori u gostima pobijedili Lokomotivu

 
6/4/2024 - 16:26 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

JUNIORI: Lokomotiva - Hajduk 2:4  (2:3)
1. HNL – 22. kolo 
Igralište: Kajzerica
Sudac: Patrik Kolarić (Čakovec)
Strijelci: 1:0 Ivančić (3), 2:0 Damjanić (7), 2:1 Jurak (25), 2:2 Bačić (34), 2:3 Bačić (38), 2:4 Bačić (57)
Hajduk: Pavela, Hodak, Shahini, Tudor, Krstanović, Bobanović (od 77. Gašpar), Jurak (od 70. Žeravica), Ćalušić, Skoko, Bačić (od 84. Marušić), Lončar (od 84. Carev).

Juniori Hajduka već nakon sedam minuta utakmice na Kajzerici imali su znatan rezultatski zaostatak. Nakon brze kontre Lokomotiva je povela već u 3. minuti, a strijelac je bio Leon Ivančić. Četiri minute kasnije u gužvi nakon kornera najbolje se snašao Viktor Damjanić i povećao vodstvo domaćina.
Slijedi brz povratak Hajduka i furioznih 30-ak minuta. Luka Jurak je najprije u 25. minuti bombom s 30 metara pogodio lijeve rašlje nemoćnog Maroja Kostopeča, a devet minuta kasnije Noa Skoko je lijepo proigrao Matea Bačića, koji je zaobišao domaćeg vratara i poravnao na 2:2. Isti igrač dobro je reagirao tri minute kasnije i nakon kornera loptu glavom sproveo u mrežu. 

Hajduk je i u drugom dijelu nastavio s dominacijom tražeći četvrti pogodak, a aktivan je bio i domaćin želeći nadoknaditi rezultatski zaostatak. Lokomotiva je kreirala nekoliko opasnih situacija, ali bez prave prigode, dok su Bijeli u 57. minuti došli i do četvrtog pogotka. Opet je spretan u skoku nakon kornera bio Bačić i pogodio za konačniih 2:4. Nakon toga su igrače trenera Zlatka Jerkovića još dva puta samo centimetri dijelili od povećanja vodstva. Bijeli su uz nekoliko dobrih prigoda dvaput pogađali okvir gola - Lovre Lončar pogodio je prečku, a Matej Gašpar vratnicu.

6/4/2024 - 16:26 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr