Mobile menu
Juniori slavili protiv Domžala u prijateljskom ogledu

Juniori slavili protiv Domžala u prijateljskom ogledu

 
12/2/2020 - 14:44 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Na pomoćnom terenu stadiona Poljud odigran je prijateljski susret juniora Hajduka i Domžala. U vrlo kvalitetnoj utakmici, pobjeda je u finišu pripala igračima Hajduka, konačan rezultat bio je 4:2.

Bijeli su poveli u 17. minuti preko Luke Škaričića. Iz prekida je ubacio Ante Bekavac, odbijenu loptu prihvatio je Škaričić i s 12 metara je uputio u mrežu snažnim prizemnim udarcem. U 30. minuti gosti stižu do izjednačenja u dva poteza. Netko iz obrane žutih izbio je loptu daleko u polje Hajduka, Tian Pantelić bio je najbrži, prvi stigao do lopte i s 20 metara vješto prebacio vratara Bijelih Ivana Perića.

Bekavac je sudjelovao i u akciji kod drugog gola Hajduka. Ubacio je preciznu visoku loptu s lijeve strane, a Leonardo Petrović je glavom bio precizan sa sedam metara. Gosti do drugog izjednačenja stižu u 57. minuti, nakon kornera s lijeve strane glavom je loptu u mrežu pospremio Miha Vrhovnik.

Neodlučeno je bilo do samog finiša, a onda u posljednje dvije minute momčad trenera Marijana Budimira stiže do pobjede. Najprije je nakon igranja rukom u šesnaestercu mrežu gostiju s bijele točke pogodio Tino Blaž Lauš, a onda je Petrović jedan odbijanac poslao u mrežu za konačnih 4:2.

Stručnom stožeru juniorske momčadi ponovno se priključio trener vratara Ivica Roguljić

Za Hajduk su nastupili: Perić, Unušić, Bradarić, Škaričić, Bekavac, Jurica, Jenjić, Lauš, Biuk, Ljubičić, Buble. Još su igrali: Silić, Iličić, Mijatović, Bushaj, Grabovac, Klarić, Petrović, Topić.

12/2/2020 - 14:44 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr