Mobile menu
Juniori poraženi u Zagrebu

Juniori poraženi u Zagrebu

 
16/9/2023 - 11:56 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

JUNIORI: Dinamo - Hajduk 3:0 (1:0)
1. HNL – 6. kolo
Stadion: Maksimir
Sudac: Antonio Škobić (Osijek)
Strijelci: 1:0 Gec (23), 2:0 Graonić (67), 3:0 Koščević (67)
Hajduk: Fesyuk, Hodak (od 85. Hrgović), Pavić (od 73. Bobanović), Skelin, Antunović, Ćalušić (od 46. Šemiga), Reić (od 46. Lončar), Kavelj, Skoko, Begonja, Žeravica (od 57. Duić).
Juniori Hajduka poraženi su na gostovanju kod Dinama rezultatom 3:0. Prije prvog pogotka domaćin je stvorio dvije matne situacije, oba puta sam je pred Davydom Fesyukom bio Zlatan Koščević, ali je Hajdukov vratar odličnim intervencijama spašavao svoj gol. Modre je u vodstvo u 23. minuti doveo Vilim Gec. Driblingom je stvorio prostor za šut i s 20 metara snažno pogodio donji lijevi kut. Do poluvremena su domaći zaprijetili još dva puta preko Koščevića i Luke Vrbančića, a jedinu pravu priliku za Hajduk imao je u posljednjoj minuti Karlo Antunović. Oslobodio se svog čuvara i malo iskosa snažno šutirao, ali Antonio Rajić je bio na mjestu. 
Čim je počelo drugo poluvrijeme domaćin je udvostručio vodstvo. Lopta je na lijevoj strani došla do usamljenog Borne Graonića koji ovu priliku nije propustio. Dinamo je potom mirno čuvao visoko vodstvo, a Hajduk je rijetko uspijevao zadržati dulji posjed u protivničkoj zadnjoj trećini. Nakon jedne izgubljene lopte Hajduka na sredini terena, igrači Dinama krenuli su u kontru tri na tri, loptu je na lijevoj strani dobio Koščević i pogodio suprotni kut za konačnih 3:0.

16/9/2023 - 11:56 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr