Mobile menu
Juniori pobijedili Dugopolje u prijateljskoj utakmici

Juniori pobijedili Dugopolje u prijateljskoj utakmici

 
6/2/2021 - 11:58 sati
Akademija
Foto: Ivica Čavka
Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1
Juniori: Hajduk - Dugopolje 5:1

Hajdukovi juniori na pomoćnom terenu stadiona Poljud odigrali su prijateljsku utakmicu protiv juniora Dugopolja.

Igralo se dva puta po 60 minuta, a trener Bijelih Marijan Budimir koristio je dvije jedanaestorice, s tim što je u drugom dijelu nakon ozljede Domagoja Topića pozvan i Leonid Ignatov za kojeg je bilo predviđeno da zbog reprezentativnih obveza propusti ovaj ogled.

Hajduk je pobijedio rezultatom 5:1, nakon prvih 60 minuta bilo je neodlučeno 1:1, a odluka je pala u periodu od 100. do 103. minute.

Gosti su poveli u 32. minuti, nakon centaršuta s lijeve strane najspretniji u šesnaestercu Bijelih bio je Tin Jukić PeladićDvije minute prije kraja prvog dijela Hajduk stiže do izjednačenja. S lijeve strane ubacio je Elvis Letaj, a Marko Domančić je odlično primio loptu i kroz šumu nogu pronašao put do mreže.

Bijeli u 100. minuti prelaze u vodstvo, nakon kornera loptu u gol šalje Stipe Vladušić. Minutu kasnije Ignatov je oboren u šesnaestercu Dugopolja, a Filip Čuić siguran s bijele točke. U 103. minuti Filip Breškić je ubacio s desne strane, lopta je prošla do suprotne linije peterca, odakle je Antonio Jakir od prečke zakucava u gol. U 116. minuti još jedan gol u koprodukciji Ignatov – Čuić. Mladi reprezentativac Sjeverne Makedonije ubacio je s desne strane, a Čuić prisebno pospremio loptu u mrežu za konačnih 5:1.

Hajduk je igrao u sljedećem sastavu:
1. poluvrijeme – Brdar, Želalić, Buljan, Grabovac, Letaj, Krolo, Brkljača, Botica, Lazar, Domančić, Petrović. 

2. poluvrijeme – Travnikar, Breškić, Pelivan, Bradarić, Vukman, Jakir, Vladušić, Mamić, Škugor, Topić (Ignatov), Čuić.

6/2/2021 - 11:58 sati
Akademija
Foto: Ivica Čavka