Mobile menu
Juniori pobijedili Dugopolje s 4:1

Juniori pobijedili Dugopolje s 4:1

 
29/9/2019 - 19:03 sati
Akademija
Foto: Ivica Čavka

Juniori: Hajduk - Dugopolje  4:1 (3:0)
Utakmica 5. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Gledatelja: 100
Sudac: Teo Pavić (Split)
Strijelci: 1:0 Brnić (3), 2:0 Domančić (18), 3:0 Iličić (30), 4:0 Brnić (62), 4:1 Džaja 987)
Hajduk: Sentić, Iličić, Vujčić (od 55. Mamut), Škaričić, Bekavac (od 55. Unušić), Mijatović, Čuić (od 55. Jurica), Jenjić, Domančić (od 55. Šarić), Lauš (od  63. Buble), Brnić (od 67. Topić).

Hajdukovi juniori uvjerljivo su pobijedili Dugopolje u 5. kolu 1. HNL. Igrači trenera Marijana Budimira odlično su ušli u utakmicu i poveli već u trećoj minuti. Mario Čuić je lijepo dubinskom loptom proigrao Ivana Brnića, a on je u situaciji jedan na jedan malo iskosa s lijeve strane smireno poentirao za vodstvo Bijelih. Pet minuta kasnije eto i mini pritiska gostiju, uspjeli su odigrati nekoliko dobrih akcija, ali nisu dobili ništa više od kornera. Opasno je za goste moglo biti u 10. minuti, Brnić je povukao kontru, rukom ga je zaustavio Stipe Zebić i tom prilikom zaradio žuti karton. Drugi gol Hajduka vidjeli smo u 18 minuti. Odlično je ubacio s desne strane David Iličić, a Marko Domančić je bio na pravom mjestu i glavom skrenuo loptu u mrežu. Domančić je počeo i akciju kod trećeg gola Bijelih, pronašao je Brnića na lijevom krilu, a njegov niski ubačaj Iličić je s druge stative zakucao u mrežu. Najveću priliku za smanjenje rezultata Dugopolje je imalo u 35. minuti. Zebić je probio desnu stranu i lijepo ubacio za Tomislava Dadića, ali njegov udarac s 11 metara otišao je visoko preko gola. Do kraja prvog dijela Hajduk je imao terensku inicijativu, ali se rezultat nije mijenjao. 
U drugom poluvremenu postignuta su još dva pogotka. Brnić je u 62. minuti po drugi put svladao Barbića za vodstvo od 4:0, a konačan rezultat postavio je tri minute prije završetka utakmice Luka Džaja.

U 4. kolu 1. NL Središte Split, Hajdukovi juniori II u Stobreču su pobijedili Primorca s 1:0, jedini strijelac bio je Nikola Kušeta.

29/9/2019 - 19:03 sati
Akademija
Foto: Ivica Čavka