Mobile menu
Juniori osvojili Kup N.S. Split

Juniori osvojili Kup N.S. Split

 
13/12/2023 - 13:00 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Juniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale KupaJuniori - finale Kupa
Juniori - finale Kupa

JUNIORI: Hajduk – Dugopolje 1:0 (1:0)
H.N.Kup Središte Split – finale
Stadion: Poljud
Sudac: Karlo Marić (Split)
Strijelac: 1:0 Reić (31)
Hajduk: Bezeljak, Hodak, Perajica, Pavić, Begonja, Krstanović, Kavelj, Reić (od 88. Carev), Lončar (od 59. Ćalušić), Jurak (od 90. Durdov), Bačić (od 80. Antunović).
Juniori Hajduka pobjednici su Kupa N.S. Središta Split. Igrači trenera Zlatka Jerkovića pobijedili su Dugopolje s minimalnih 1:0, a jedini strijelac bio je Duje Reić u 31. minuti. On je iznenadio sve protivničke igrače uputivši precizan i jak šut iz slobodnog udarca s 30-ak metara iskosa s lijeve strane. Lopta je preko živog zida otišla prema desnim rašljama, a vratar Antonio Mihanović uspio je samo dotaknuti i potvrditi pogodak.

U prvih 10 minuta nastavka gosti su preko raspoloženih Ivana Zebića i Duje Marina Buličića triput zaprijetili Bijelima ubačajima s desne strane. Prvi pokušaj odličnom intervencijom spasio je vratar Luka Bezeljak, a potom su dva opasna udarca blokirali stoperi Hajduka. U 61. minuti jedan od najboljih u redovima Bijelih Luka Jurak je oduzeo loptu i sjurio se prema golu Dugopolja. S lijeve strane priključio mu se Mateo Bačić, ali u situaciji dva na jedan Jurak se odlučio na udarac i promašio.

U 69. minuti goste je dva puta spašavao vratar Mihanović. Nakon kornera s desne strane najprije je iz blizine šutirao Ante Kavelj, a gostujući vratar nogom odbio loptu. Uslijedio je novi centaršut s desne strane, Niko Pavić je skrenuo loptu u kut, a Mihanović opet spasio. Posljednju priliku gosti su imali u 72. minuti, nakon ubačaja s desne strane lopta je preletjela sve igrače i išla prema desnom kutu, Bezeljak je intervenirao i odličnom intervencijom je izbacio u polje.

Do kraja utakmice nije bilo promjene i Bijeli su se na kraju okitili medaljama i peharom za osvajača Kupa.

13/12/2023 - 13:00 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr